opc_loader

Wensenlijst

Bestellen: Bestellingen worden maandag t/m vrijdag (9:30-17:00) gemaakt. Je bestelling wordt bevestigd per email. Voor de levering van je bestelling werken we samen met Sendcloud. Wanneer je verzending is bevestigd, krijg je via email een Track&Trace code om je bestelling te volgen. 

Levertijd: We doen ons best je bestelling binnen 2 werk dagen te leveren. We leveren binnen heel Nederland en Belgie.  

Verzendkosten: Er wordt €6,75(DPD) of 6,75(PostNL) verzendkosten in rekening gebracht.  Alle prijzen zijn inclusief 21% btw. 

Als de door u bij ons ingevoerde adresgegevens niet kloppen en het pakket niet geleverd kan worden, dan zullen wij nogmaals 6.75 van u moeten ontvangen om het pakket nogmaals aan te bieden.

Ophalen: Ophalen op locatie is mogelijk van maandag t/m vrijdag vanaf 10:00-16:00. Graag vantevoren bellen voor een afspraak. 

Aflevering: Sendcloud maakt gebruik van de distributie van DPD en PostNL. DPD en PostNL bezorgt van maandag t/m zaterdag. Ben je niet thuis wanneer de bezorger langs komt? Dan laat de koerier een bericht bij je achter. Hierop staat een code waarmee je de bezorgdag en locatie online kunt wijzigen.  Als dit niet gebeurt zal de koerier het pakket de volgende werkdag opnieuw proberen aan te bieden. Wanneer de koerier er ook bij de tweede poging niet in slaagt om het pakket (bij de buren) af te leveren, wordt het pakket naar de dichtstbijzijnde afhaallocatie gebracht. Hier kan de geadresseerde in het bezit van legitimatie, het pakket vanaf de volgende dag binnen 3 weken afhalen bij een van de 2700 servicepunten. Daar kun je dan tot drie weken je pakket afhalen. We doen ons best alle producten zo in te pakken dat er geen beschadiging optreed tijdens vervoer. Mocht het toch voorkomen dat een product defect geleverd wordt, meld dit dan direct bij ons. 

Voor levering binnen Nederland wordt gebruik gemaakt van een koeriersdienst die zelf de bezorgroute kiest. Wij hebben hierdoor geen invloed op het exacte tijdstip waarop uw product op het ontvangstadres wordt afgeleverd.